God tid til dig

Mit navn er Anne Dorthe Lønborg Sørensen, født i 1967 og jeg er bl.a. uddannet Lægeeksamineret Hudtarapeut.
Klinikken er placeret i Montra Odder Parkhotel, som er Odders gamle, smukke og stemningsfulde hotel lige midt i byen. Der er gåafstand til letbane, indkøb, gågade restauranter m.v.

I min lille klinik er der en rolig og afslappet atmosfære, hvor du kan komme som du er, både på de gode og de dårlige dage. Jeg har fuldt fokus på dig, når du ligger på briksen, og jeg behandler kun én af gangen. Om behandlingen skal foregå med en god snak eller i stilhed er helt op til dig. Mit mål er, at både din hud og dit sind har det bedre når du forlader klinikken.
Jeg afsætter altid god tid mellem behandlingerne, så du behøver ikke stresse ud af døren efter endt behandling.

For mig er det er en fantastisk fornemmelse, når huden føles sund og lækkert velplejet, og det vil jeg rigtig gerne hjælpe andre med at opnå.

Huden er jo faktisk kroppens største organ og et vigtigt led i kroppens immunforsvar, så hudpleje er skam ikke kun et spørgsmål om at se godt ud - det er også et spørgsmål om et godt helbred.

Mine kerneydelser er de behandlinger jeg tilbyder i klinikken, og jeg lægger stor vægt på, at hver eneste behandling tilpasses din huds behov og samtidig giver dig et mentalt afstressende pusterum.

Jeg rådgiver naturligvis gerne om dine daglige hudplejerutiner, men du vil aldrig føle dig presset til produktkøb. Og hvis jeg synes din hud vil have bedst af et produkt jeg ikke forhandler i klinikken, henviser jeg efter bedste evne.

I behandlingerne anvender jeg primært produkter fra Physio Natura, SkinClinic og Lucia Care, samt diverse lækre økologiske olier.
Jeg udsøger løbende virkningsfulde produkter med gode ingredienser.

På butikkens hylder finder du bl.a. Lucia Care, Physio Natura, SkinClinic, Marc Inbane og Weleda.


Min vision er
  • At hjælpe mennesker med at få sund og smuk hud, ældes naturligt og få et afslappende mentalt pusterum
Det sikrer jeg ved
  • At afsætte god tid til hver behandling
  • Udvikle effektfulde behandlinger til at opnå en sund og naturligt smuk hud
  • At holde fokus på enkle og realistiske hudplejerutiner, med få virksomme produkter

Din behandler

Som indehaver og eneste behandler i klinikken er det mig du møder, når du kommer til behandling.
Det er vigtigt for mig, at alle føler sig velkomne, uanset alder, køn og hudproblematik.
Og er du slet ikke vant til at pleje din hud skal du ikke høre et ondt ord  for det.

Jeg vil altid forsøge at rådgive dig til dit næste bedste skridt - altså ikke en omfangsrig behandlingsplan og hudplejerutine, men netop dét næste skridt som kunne gavne dig, der hvor du er lige nu.
Jeg er nemlig stor tilhænger af en iterativ tilgang, og jeg tror ikke på quick fixes og mirakler - slet ikke indenfor hudpleje.
Men jeg tror på enkelhed og at dét fremmer vedholdenhed.